Site icon csolution

Nová Konica Minolta Accurio Press 2060 na našom Showroome

Nové Accurio press 2060

Nové Accurio press 2060

Konica Minolta uviedla na trh novú sériu profesionálnych tlačiarenských zariadení nazvanú AccurioPress C2060/C2070/C2070P & AccurioPrint C2060L. Oproti svojim kvalitným viacnásobne oceneným predchádzajúcim modelom predstavuje novú éru produkčnej digitálnej tlače. Vychádza stále viac v ústrety rastúcim požiadavkám klientov. Zatiaľ, čo nové modely tlačiarní entry-level sú označené AccurioPrint, značka AccurioPress identifikuje všetky tlačiarne zaradené do pokročilej profesionálnej kategórie. AccurioPro označuje všetky softvéry na optimalizáciu procesov a na prácu s digitálnou tlačou.
AccurioPress 2060 je perfektný nielen pre poskytovateľov tlačových služieb ale aj pre sektor reklamnej grafiky. Rýchlosť tlače, zvýšená kvalita farieb, zväčšená kapacita zásobníka, flexibilita a široký výber médií na tlač garantujú klientom zvýšenie vlastnej produktivity.
Medzi hlavné funkcie zariadenia AccurioPress2060 patrí v prvom rade veľmi vysoká rýchlosť farebnej tlače a kopírovania, až 61 strán za minútu. Zlepšuje sa aj rýchlosť duálneho skenera, až 240 obrázkov za minútu.
Mimoriadna kvalita a sýtosť farieb s rozlíšením 1200×1200 dpi x8. Stabilita obrazu je zaručená špeciálnym systémom SEAD V Screen-Enhancing Active Digital Processing System.
Špeciálny polymerizovaný toner Simitri® HDE toner zaručuje špičkovú kvalitu všetkých tónov farieb. Okrem iného je vylepšený o svoje zloženie z biomasy rastlinného pôvodu, vďaka ktorému znižuje škodlivý dopad na životné prostredie. AccurioPress spĺňa aj všetky štandardy certifikátu EPEAT, ktorý označuje elektronické výrobky s nízkym konzumom energie a minimálnym dopadom na životné prostredie.
Veľkoformátová tlač nájde výhodu vo veľkej kapacite zásobníka, do ktorého sa zmestí až 1000 bannerov do veľkosti 75cm x 30cm. AccurioPress 2060 je schopná vytlačiť bez prestávky až 7500 strán. Viacúčelový zásobník na tlač obálok, menoviek a rôznych veľkostí papiera. Umožňuje takisto tlač na všetky druhy papiera, dokonca aj na tvrdý papier s váhou do 350 gsm.
Zákazníci sa potešia aj širokej škále integrovanej profesionálnej inline a konečnej úpravy, ktorá je vhodná pre každú výrobnú potrebu.
Medzi špeciálne charakteristiky tohto výnimočného zariadenia patrí tlač a viazanie brožúr, až 600-stranových kníh, viazanie s dierkovaním kalendárov, blokov, zošitov. Umožňuje aj, napríklad, grafickú tlač na skladacie menu pre reštaurácie.
V našom shoowroome sa môžete prísť pozrieť práve na tento model Konica Minolta Accurio Press 2060. Reprografický sektor ocení jeho kvalitný výkon a nadštandardné vybavenie. Je vhodný nielen pri veľkoobjemovej zákazke ale aj pri umeleckej či reklamnej tlači na rôzne druhy papiera a materiálov. Práve jeho jedinečná zostaviteľnosť, ktorá ho charakterizuje, garantuje neporovnateľnú všestrannosť tlače a zaručuje perfektnú adaptáciu v akomkoľvek produkčnom prostredí.